Vakantiehuizen in Friesland

Voor wie er op vakantie wil naar Friesland is het aan te raden eens te kijken naar het aanbod van vakantiehuisjes. Een vakantiehuisje biedt je namelijk de mogelijkheid om echt te genieten van de natuur en de wateren die Friesland te bieden heeft. Een huisje is daarbij erg leuk voor het het hele gezin of met de vriendengroep. Benieuwd naar het aanbod? Wij lichten enkele van de leukste huisjes voor je uit!

Voor iedereen met een eigen boot

Kies voor een vakantiehuisje direct aan het vaarwater, incl. eigen ligplaats. Zo kun je zelf naar de Friese meren varen en Friesland verkennen per boot. Ook heb je de mogelijkheid om heerlijk te vissen en zwemmen in dit vaarwater. Zo hoef je niet telkens op en neer naar het dichtstbijzijnde strand. Het havenhuisje ligt in Stavoren en beschikt over 6 bedden

Een verblijf van vier dagen bedraagt 448 euro in de hierboven genoemde accommodatie

Uitje met de vriendengroep

Met een slaapruimte voor maar liefst 38 personen is een groepsaccommodatie ideaal voor jullie vriendenweekend. Huur 5 langs elkaar gelegen huisjes af in Bant, een klein parkje op de grens van Friesland, Overijssel en Flevoland. Het groepsverblijf beschikt over een eigen, grote keuken en een eetgedeelte waar de hele groep bij elkaar kan komen. 

Een verblijf van vier dagen bedraagt 2723 euro in de hierboven genoemde accommodatie
    
Luxe villa

Verblijf in een luxe villa in Delfstrahuizen, een dorp gelegen aan het Tjeukermeer. Het park is splinternieuw en de villa beschikt over 4 slaapkamers voor 8 personen. De villa’s hebben voldoende zitruimte en zijn direct aan het water gelegen met een bijbehorend terras en aanlegsteiger. 

Een verblijf van vier dagen bedraagt 763 euro in de hierboven genoemde accommodatie

Van alle gemakken voorzien

Wil jij graag alles in je vakantiehuis hebben? Denk aan een sauna, bubbelbad, biljarttafel en speeltoestellen voor de kids? Op de luxe boerderijen in de Sint Annaparochie is dit allemaal mogelijk. Vanuit de locatie ben je zo in de hoofdstad van Friesland en is er de mogelijkheid een dagje naar de waddeneilanden te vertrekken. De boerderij biedt ruimte aan 22 gasten met 4 badkamers. 

Een verblijf van vier dagen bedraagt 1395 euro in de hierboven genoemde accommodatie

Al met al zijn er voldoende opties voor accommodaties te vinden in Friesland, er is voor ieder wat wils. 

 

Gerelateerde artikelen Terug naar Toerisme / vakantie